Бизарен баг ги спречува корисниците да го исклучат компјутерот

Сподели со своите пријатели

Мајкрософт требаше да стави крај на поддршката за Windows 7 кон средината на јануари, но никако целосно да се одвои од својот стар пулен.

Loading...

Од друга страна, излегува дека некои персонални компјутери не можат, исто така, затоа што многу корисници на форумот „Reddit“ на Мајкрософт објавија дека нивните компјутери со оперативни системи Windows 7 не можат да се исклучат како претходно.

Големи промени за 15. роденден на Гугл Мапс

Наводно, тие ја добиваат пораката „немате дозвола да го исклучите овој компјутер“.

Некои корисници успеале да го избегнат овој проблем, но проблемот не е целосно решен.

Во одреден момент, „Мајкрософт“ се јави со соопштение дека станува збор за грешка во Windows, а не за трети лица.

Кинеските гиганти со заеднички сили против Google Play Store

Во очекување на решавање на овој проблем, Мајкрософт веројатно последен ќе се занимава со Windows 7 по дополнително ажурирање на овој проблем.

Loading...

Leave a Reply