Бикини претстава на летот за Виетнам (видео)

Сподели со своите пријатели

Комерцијализацијата отиде можеби малку предалеку со оваа бикини шоу кое е воведено на „Виетнам Ерлајнс“, но сигурно дека машката популација од патниците ќе ужива во летот. Така да време е да летаме за Виетнам.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.