Бездомник направил засолниште во шума, а полицијата дојде и го сруши (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој бездомник со месеци собирал дел по дел за да успее да изгради мало засолниште во шумата, каде ќе може да се заштити од силните временски неприлики.

Loading...

Кога полицијата дознала за неговиот „дом“, одлучила да дојде и да ја сруши колибата.

Бездомникот имал само една желба – да присуствува и да го гледа рушењето.

Неговиот поглед зборува повеќе од доволно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.