Без вода во кумановско четири локации

Сподели со своите пријатели

Четири локации во Куманово се без вода утринава, поради дефекти во водоводната мрежа.

Како што информираат од Регионалниот ценар за управување со кризи станува збор за улиците „Франц Розман“ и „Моша Пијаде“, плоштадот „Нова Југославиј“ и село Черкезе.

Loading...

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *