Без вода во Куманово привремено следниве локации

Сподели со своите пријатели

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода во Куманово денеска ќе бидат три локации.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците „Ѓуро Пуцар Стари“, улицата „Доне Божинов“ кај Автобуската станица, како и населбата Јане Сандански.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *