Без вода три локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Без водоснабдување во текот на денот ќе бидат три локации во кумановско информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Loading...

Поради дефекти на водоводната мрежа, без вода ќе биде дел од улицата „Браќа Рибар“, „Бранко Богдански – Гуцман“ и месноста викана Стари Лозја.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *