Без вода три локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Без вода во текот на денот ќе бидат три локации во Куманово поради дефекти во дистрибутивната мрежа.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини ќе има во населбата Черкезе, улицата „Киро Фетак“ и локалитетот Стари Лозја.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *