Без вода неколку локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти на мрежата.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини во водоснабдувањето денеска ќе имаат корисниците од улиците „400“ бр. 36 во населбата Иго Тричковиќ, „Вук Караџиќ“ бр. 21, „Мавровска“, „Ѓорче Петров“ и „Драгојло Диндиќ“.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски