Без струја денеска повеќе локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Без струја во текот на денот во Куманово ќе бидат повеќе локации, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Loading...

Во период од 09:00 до 11:00 часот прекини ќе има на улицата „Доне Божинов“ дел од крстосницата со „Никола Тесла“ до Спомен Костурница и дел од населбата Средорек.

Во истиот период прекини ќе има и во селата Драгоманце, Стрновац, Жегљане, Степанце, Кокино, Малотино, Буковљане, Рамно, Цветишница, Дејловце, Длабочица, Арбанашко.

Во период од 08:00 до 11:00 часот бе зструја ќе бидат жителите од Центро Палас до Никуљски пат.

Станува збор за најавени прекини од страна на ЕВН Македонија поради интервенција во дистрибутивната мрежа.

Никола Ивановски


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *