Без електрична енергија утре дел од улицата „Никола Тесла“

Сподели со своите пријатели

Во периодот од 10 до 13 часот во текот на утрешниот ден без електрична енергија ќе биде дел од улицата „Никола Тесла“ информираат од ЕВН Македонија.

Станува збор за планиран прекин поради интервенција во електро дистрибутивната мрежа, со цел подобрување на услугата на корисниците од страна на компанијата.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.