Бебенце почнува да плаче додека мајка му пее тажна песна (видео)

Сподели со своите пријатели

Како да го знае текстот на госпел песната “Good, Good Father”, малото бебенце по име Леланд почнува да плаче додека неговата мајка му ја пее песната.

Во солзи со симпатични сини очи, бебето полека станува вистински хит на интернет.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.