Авион паднал од голема висина, пилотот скокнал за да се спаси, а потоа се тргнало наопаку (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Французите го спасиле белгискиот пилот на Ф16 кој паднал на далновод.

Авионот паднал на 160 метри врз куќа која е евакуирана, затоа што е оштетен покривот.

Loading...

Техничари од електрокомпанија им помигнале на екипите за итни случаи во спасувањето на вториот пилот кој висел на далновод под напон од 250.000 волти. Спасувањето траело два часа.

Властите информираа дека никој не е повреден.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *