АТРАКТИВНА БАБА: Тврди дека светот е поубав без долна облека!

Сподели со своите пријатели

Андреа Саншајн (54) е баба од Лондон, која не сака да носи долна облека и ужива во својата природност.

Loading...

Андреа Саншајн изјави дека работите кои ја прават необична не ѝ пречат, туку ја прават среќна.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

 

– Сакам натурализам [нудизам], не сакам градници и долна облека, сакам да бидам активна – рече таа.

Додаде дека е бисексуалка и сака да биде доминантна.

Loading...

– А светот би бил многу подобар ако на сите не им треба облека – рече таа.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

 

За оние кои имаат проблем да најдат самодоверба, Андреа даде неколку совети поврзани со убавината.

– Убавината е внатрешна, ментална и физичка – рече таа.

– Најтешко е да се практикува менталната убавина – додаде Саншајн.

Loading...

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

 

– Ние сме жени. Ние сме родени убави, благословени сме со убавина. Нема поголема божествена убавина на светот. Можеме да потрошиме милиони на третмани, многу работи вредат. Но, ако навистина не се сакате себеси, никогаш нема да бидете задоволни. Затоа вежбите за зајакнување на вашата самодоверба и зачувување на вашето внатрешно дете се навистина неопходни.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

Loading...

 

Андреа на сите жени им даде уште неколку важни совети:

– Биди среќна без разлика на се. Да се ​​биде несреќен не ја менува ситуацијата. Бог и времето ги менуваат. Верувајте, верувајте и насмевнете се.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

Loading...

 

Андреа изјави и дека е во отворена врска и дека секогаш излегува. Таа додаде дека кога бара додворувачи ја претпочита мудроста што доаѓа со годините.

– Излегував со неколку млади момци, но искрено, секогаш ги претпочитав позрелите – рекла таа.

 

 

Loading...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

 

Таа додаде дека е многу горда што е предмет на интерес на помладите мажи, пренесува Sun.