08.05.2015 11:42

Ансамблот ”ТАНЕЦ” со целовечерен концерт во Куманово

Facebook Twitter Google+

Во НУ Центар за култура ”Трајко Прокопиев”, во среда /13 мај/, целовечерен концерт ќе одржи Ансамблот на македонски народни игри песни на Македонија ”ТАНЕЦ”.

Влезот за концертот ќе биде бесплатен, но ќе се влегува со претходно резервирани билети коишто треба да се подигнат еден час пред концертот. Секој заинтересиран посетител може да се јави во Центарот за култура на тел. 031/415-099 и да резервира билети, односно, со едно јавување може да се резервираат најмногу 10 билети.

loading...

Јавувањето е отворено од понеделник од 10 часот.

Концертот на ”ТАНЕЦ” е финансиски поддржан од Министерството за култура.

 


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments