Анимиран филм кој во три минути го прикажува целиот ужас во светот (видео)

Сподели со своите пријатели

Ништо на земјата не влијае како луѓето, а нездравиот однос на човекот кон природата во само три минуги низ анимацијата генијално ја раскажува уметникот од Лондон, Стив Катс.

Филмот прикажува човек кој освен што претставува човештво, на патот до тронот зема се што посака, уживајќи секоја секунда во деструкцијата, а на крајот завршува во смет кој самиот го направил.

Иако направено пред неколку години, оваа „филмче“ и натаму се споделува на социјалните мрежи.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.