Американци продаваат бункер како засолниште од апокалипса (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Бункерот се наоѓа во Монтана, близу националниот парк Јелоустоун во САД. Поделен е на четири дела, секој дел има своја бања, спална соба, кујна.

Loading...

Сето ова може да биде ваше за 1,4 милиони евра.

На една од фотографиите што можете да ја видите од просторијата за забава има и маса за биљард.

 

 

Исто така, не мора да се грижите за храна и вода, има остава, во која има многу залихи храна, доволно да го пречекате крајот на светот, апокалипсата и да живее некое време.

Бункерот има свој бунар и прочистувач на вода, како и септичка јама.

Loading...

 

 

Сопственикот на бункер нуди специјална опција, ако купите бункер и додадете 280.000 евра, тие ќе ви изградат куќа на врвот на бункерот.

Под куќата би имале бункер за „не дај Боже“.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *