Ако влезете со маска во оваа продавница лошо ви се пишува (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Светот е под влијание на вториот бран на коронавирусот, старите мерки повторно се активираат, а една од нив е носењето маски.

Како и секоја тешка ситуација, и во оваа пандемија излезот се гледа во добриот хумор.

Loading...

Имено, бидејќи маските се задолжителни во сите затворени простори, кај нас и во голем дел од светот, продавачите на оружје во Соединетите Американски Држави (САД) се пошегуваа со едно известување на влезот во продавницата.

– Ме молиме да не носите маски. Ова е продавница за пиштоли, пукаме во маскирани лица… Само кажуваме – тоа стои на влезот во продавницата во САД.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *