Ако успеете да ги поврзете сите точки со само 4 линии, тогаш вие сте гениј

Сподели со своите пријатели

Само оние со висока интелигенција ќе можат да ја решат оваа задача.

Loading...

Треба да нацртате девет точки на парче хартија како на сликата, а потоа да ги поврзете сите со четири прави линии. Погледнете два примери за неправилно решавање тестови, и кога ќе го погледнете, прекинете го снимањето и обидете се сами. На крајот од видеото, го имате и решението.