Ако сакате да пробате нови нешта, пробајте италијански се*с!

Сподели со своите пријатели

Различни земји, различни обичаи.

Loading...

Бакнежот е француски, а сексот може да биде италијански.

 

 

Не сте чуле за овој секс? Не е ни чудо! Овој вид на секс е пракса на навикнување затоа што е малку невообичаена! Имено, мажот го става пенисот под пазувите на партнерката и се движи напред и назад се додека не достигне кулминација. Жената може да го промени притисокот на нејзината рака и на тој начин да го одреди интензитетот.

Велат дека мажите го обожаваат ова и не ни е тешко да веруваме во тоа. Нема сомнение дека треба да ја возвратат услугата, но тешко е да се замисли дека жената може да достигне оргазам вака! Но, кој знае?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *