Ако сакате да имате задник како Бразилките, започнете со тренинг: 12 минути од најдобрите вежби (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Мора да бидете упорни и не треба да го прескокнувате тренингот.

Loading...

По којзнае кој пат, ќе повториме дека веројатно е најтешко да ги „фрлиме“ плочките на стомакот и да ги стегнеме задникот.

Меѓутоа, ако сонувате за бразилска задница, предлагаме програма од основни вежби во траење од 12 минути.

Бидете трпеливи и не прескокнувајте вежби, и упорноста сигурно ќе ви се исплати.