Агенцијата за вработување од понеделник со ново работно време

Сподели со своите пријатели

Од понеделник, 25.09.2017 година, работното време на Агенцијата за вработување на Република Македонија (АВРМ) и нејзините подрачни центри ќе почнува во 7:30 часот, а ќе завршува во 15:30 часот.

Како што соопшти АВРМ, Службата за пријавување и одјавување на работни односи во Центарот за вработување на Град Скопје ќе работи како и досега, до 18:00 часот.

Извор: МИА

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.