540 роботи ја прославија кинеската Нова година (видео)

Сподели со своите пријатели

Интересно и иновативно видео ни пристигна од Кина, каде овие денови се е во знакот на мајмунот бидејќи се прославува кинеската Нова година.

Истата ја прославија и 540 роботи, нешто на што само кинезите можат да се присетат.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.