4 ПРИЧИНИ кои ги спречуваат мажите да го прават она што жените го сакаат најмногу!

Сподели со своите пријатели

Ако сте дама и барем еднаш сте размислиле за прашањето од насловот, тогаш сте на вистинската адреса. Иако би сакале да биде поинаку, мажите се повеќе се нетрпеливи, па дури и директни.

Loading...

Се разбира, секогаш има исклучоци, но правилото е да чекате за можноста и да ги задоволите вашите потреби, пред да дознаете кога може да се роди нешто повеќе.

Секој го избира својот стил на пристап, а мислите меѓу половите секако се разликуваат. Жените се грижат почетната фаза да помине пријатно, со цел да се разбуди желбата и евентуалната интимност.

Пред да преминеме на можните причини за овој развој, сакаме да ви кажеме дека не треба да се менувате поради друга личност и да стапувате во партнерство кога не сте подготвени, или не се гледате себеси покрај тој човек.

 

 

1. Разгаленост

Loading...

Постојат голем број на оние кои сакаат веднаш да знаат на што се. Овој став одговара на времето, во кое луѓето живеат брзо, а трпеливоста и премногу инвестирање не изгледаат примамливо. На кратко, таквите мажи не оставаат простор за постепено градење на врски, доколку постои заемен интерес.

2. Недостаток на самодоверба

Бракот бара верба во себе, и познавање на нечии доблести и маани. Се разбира, дамите ја ценат довербата, а самоуверениот маж треба да оди за сè или за ништо, што исто така не е секогаш лесно.

 

 

3. Залудно трошење време

Повеќето мажи денес не сакаат да трошат време и енергија на нешто што не е сигурно. Бидејќи не е можно секој да истрае во обидот, излегувањето или веднаш прераснува во врска, или ништо.

Loading...

4. Потенцијален неуспех

Прашањата што можат да се појават кога ќе видат привлечна дама на која сакаат да и пријдат, може да се повторуваат на неодредено време. Стравот си го прави своето и до одреден степен е природен, но понекогаш ја губат можноста за нешто сериозно поради тоа. Затоа, мажите честопати накратко им даваат до знаење што им паѓа на ум, без премногу двоумење во случај на негативен исход.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *