25 мај е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 24 мај 2015 година (недела) „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители, односно 25 мај (понеделник), согласно со Законот за празниците на РМ, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Loading...

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Македонија им го честита празникот.

Leave a Reply