20 фотографии како доказ дека децата спијат кај ќе најдат (галерија)

Сподели со своите пријатели

 Малите деца и бебиња, честопати знаат да заспијат во текот на играта, на маса, под маса, на нозе, исправени или легнати во некој ќош.

Loading...

Во прилог, погледнете ги 20 -те фотографии од деца заспани на чуден и несекојдневен начин постирани на неколку светски познати веб портали.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.