15 чувари против еден затвореник, тепачката беше неизвесна до самиот крај (видео)

Сподели со своите пријатели

Во затворот во Чикаго забележана е нереална сцена од пресметка на 15 чувари со еден затвореник. Она што е уште поневеројатно е фактот дека тепачката била неизвесна до самиот крај.

Се започнало со туркање на затвореникот со двајцаполицајци, додека тепачката прераснала во масова. Било потребно да се здружат сите за да го совладаат затвореникот. Тактиките биле различни, од фаќање и соборување до скокање на грбот на противникот. Затвореникот дури се ослободи во еден момент и делуваше како да победува.

Полицајците притрчуваат на помош еден на друг, дури мораа во еден момент да употребат и солзавец.

Пресметаката заврши со соборување на земја и удари во главата, а многумина коментираат дека ова е вистински циркус.

Погледнете самите кој победи.

https://youtu.be/6PyRn1bEwSw

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.