14,56 отсто излезност во Липково до 15 часот

Сподели со своите пријатели

Вкупно 3.694 гласачи од општина Липково до 15 часот го оствариле своето право на глас на шестите претседателски избори во земјава, од вкупно 25.401 гласачи колку што брои избирачкиот список, покажуваат податоците на Државната изборна комисија, што е излезност од 14,56%.

Loading...

Процесирани се податоците од сите 36 избирачки места.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *