11 жртва на коронавирус во Србија

Сподели со своите пријатели

Потврден е нов смртен случај од коронавирус во Србија, јавуваат рамошните медиуми.

Ова е 11 смртен случај во земјата.

Loading...

Клиничкиот центар на Војводина ја потврди смртта на 62-годишен пациент од Кикинда.

Над 1.000 заразени од Ковид19 во Москва, во Австрија 8.291 лице

Станува збор за пациент кој бил регистриран како прв заразен во тој град.

Србија досега има 659 регистрирани случаи.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *