11 Октомври – неработен за сите граѓани

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 11 октомври 2022 година (вторник), Ден на народното востание, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Loading...

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните им го честита Денот на народното востание.