11 милиони прегледи: Еротска реклама за брендот Camel (видео)

Сподели со своите пријатели

Снимена во далечната 1998 година, рекламата за цигарите Camel, досега ја виделе рекордни 11 милиони луѓе.

Loading...

Рекламата е снимена во време кога се уште беше дозволено рекламирањето на цигари.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.