100 илјади прегледи: Тешко болно момче танцува со сета сила и енергија (видео)

Сподели со своите пријатели

Мало момче со инвалидитет поради ретка и неизлечива болест, со својот настап докажа дека човекот ништо не може да го сопре во намерите да се бори, излегувајќи на бина пред преполна сала, каде што изведе танц со помош на помагало за движење.

Неговиот настап проследен со бурни аплаузи како поддршка во неговата борба, го проследија преку 100 илјади луѓе на социјалните мрежи, и набргу видеото стана вистински хит.

Погледнете како упорноста и борбата за живот понекогаш нема телесни граници и бариери.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.