100 години американска убавина на тетоважите (видео)

Сподели со своите пријатели

Избрана е девојка на чие тело се претставени тетоважи од сите декади во изминатиот век кои ја одбележале оваа тату уметност во Америка.

Како изгледало тоа, погледнете од приложеното видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.