Ова е најдобрата секс поза за „елегатно пополнетите“ жени

Сподели со своите пријатели

Доста се пишуваше за тоа како се повеќе жените не ги кријат вишокот килограми, напротив ретко кој ги споменува моментите во кои се интимни со своите партнери.

Кога „елегантно пополнетите“ жени се во прашање сексуалноста комплетно се негира. обично се претпоставува дека тие имаат секс во темница во што поширока маица за да го покријат своето тело, меѓутоа тоа се само предрасуди.

Зошто жените испуштаат гласни звуци за време на сексот

Секако дека работите не стојат така и дека тие можеби и повеќе покажуваат во тие моменти од другите.

Сексуалниот едукатор, Ел Чејс изјавила дека секој облик на мисионерската поза е најлесен за маневрирање. Со лежењето на грб некои делови од телото се поотворени и попристапни.

Ова се најголемите женски фантазии во сексот

Loading...

Всушност, жените и мажите со вишокот килограми можат да ги користат сите пози во кои им е удобно. Позите во кои нема да имаат проблеми со грбот или колената.

Што се однесува до жените, а и мажите, затоа што ниту тие не знаат како да се носат со килограмите, самодовербата има клучна улога.

Што им е најважно на жените во сексот, а не е предигра?

И кај „пополнетите со елеганција“ има доста секси работи и да не е така можеби не би сте го/ја одбрале за партнер/ка.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.