28.01.2016 12:08

Како да преживеете само со помош на природата (видео)

Facebook Twitter Google+

Живееме во времето кога поголемиот дел од луѓето едвај спојуваат крај со крај. Некој живее добро, некој уште подобро, но поголемиот дел од народот секојдневно ја губи битката за опстанок.

 

 

Loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments