04.07.2017 02:11

АПСОЛУТЕН ХИТ: Мајка го учи бебето да каже „мама“, но кучето научи побргу (видео)


Снимката од оваа бебе и куче за кратко време го обиколи светот.

Мајката сакаше да го научи своето дете да каже мама, а во рацете држеше ручек кој сакаше да го искористи како награда. Сепак, бебето не беше премногу заинтересирано за комуникација, но затоа беше нивното куче.

 

loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments