Зошто овие мајмуни крадат од туристите? (видео)

Сподели со своите пријатели

Голема група криминалци кои живеат во храмот „Улуњату“ во Бали, разработила детален план како да дојдат до она што го сакаат, кражба на најдрагоцените работи од несвесните туристи.

Не само дека овие паметни мајмуни се џепароши, туку и уценувачи, а стоката не ја враќаат се додека турситот не им плати со вкусни посластици.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.