Зошто не треба да се чешлате наутро?


Иако досега сте имале можност да слушнете и прочитате бројни трикови поврзани со негата за коса, веруваме дека овој посебно ќе ве изненади.

Имено, сите жени наутро ја чешлаат својата коса. Меѓутоа не се ни свесни дека тоа е една од најголемите грешки.

Loading...

Фризерот Џорџ Нортвду, кој се грижи за фризурите на славните жени, вели дека чешлањето наутро влијае врз фризурата.

– Никогаш немојте да се чешлате наутро. Прво тоа води кон електрицитет, а второ е што секогаш постои опасност од уништување на фризурата. Наместо со четка, низ косата поминете со прсти – вели Џорџ.

Тој советува да се легнува со ниска пунџа за косата цела вечер да биде на место, а наутро да се разбудите со природно брановидна фризура.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *