Зоран Дамјановски вечерва гост во емисијата „Став“ на ТВ Плус

Сподели со своите пријатели

Дали ќе продолжи во политиката, каде е сега и со што се занимава поранешниот градоначалник на Општина Куманово, Зоран Дамјановски кој вечерва со почеток во 20 часот гостува во емисјата „Став“ на Телевизија Плус.

Дознајте дали Дамјановски се чувствува ли изиграно од партијата, но и што смета за работата на новиот градоначалник и актуелните политички случувања во државата.

Гледајте „Став“ на Телевизија плус со Елена Георгиевска.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.