Знаци дека жената ве изневерува!

Сподели со своите пријатели

Доколку мислите дека само мажите изневеруваат, грешите. Жените изневеруваат еднакво често и еднакво странствено, само многу повеќе се трудат да ги прикријат трагите. Меѓутоа, неверството често е тешко да се открие.

Делува вљубено

Жените за разлика од мажите, при неверство се вљубуваат, а тоа на нив итекако се гледа. Доколку вашата поубава половина делува порасположена, посреќна и вљубена, можно е за тоа да е задолжен некој друг, а не вие.

Повеќе време поминува пред огледало

Жената кој одеднаш многу се грижи за својот изглед и станало многу важно каков впечаток оставате на другите, можно е да се обидува да маѓепса некој друг.

Не сте повеќе „центар на светот“

Доколку важата жена престанува да ве слуша, избегнува да се мази со вас и се почесто има изговори да го избегне сексот, запрашајте се дали се е во ред.

Го крие мобилниот

Жените на сите можни начини ќе се обидат да ја сокријат преписката со друг маж. Доколку забележните дека не се одојува од мобилниот телефон и да ви брани да го земате, треба да се загрижите.

Се гледа со непознати мажи

Доколку важата жена се почесто излегува без вас и тоа во друшто со до вчера непознати пријателки имате право да се посомневате во нејзината верност.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.