Знаци дека сте со маж кој хронично стравува од долга врска

Сподели со своите пријатели

Ако запознаете маж кој има долга историја на кратки врски, ако избегнува да зборува за вашата врска или не го цени вашето време, тој веројатно не сака да биде во врска.

Loading...

Не е тајна дека некои мажи се плашат од врзувања и долги врски.

 

 

Има долга историја на кратки врски

Тој список на интензивни и кратки врски е долг, а одговорот на прашањето „зошто?“ е секогаш подготвен. Сигурно сте слушнале некои од следниве одговори: „Не ја најдов вистинската, заради работата, не бев подготвен да се смирам“….

Тој е упорен сè додека не ве освои

Loading...

Ова момче нема да се смири се додека не ве освои. Можеби не ве интересира толку, но неговата упорност ќе ве натера да застанете и да размислите.

Ова може да биде еден од првите знаци дека имате работа со „играч“, но не мора да значи. Внимавајте.

 

 

Тој е непостојан

Еден ден ве обожава, другите два не одговара на телефон, не одговара на пораките и ако одговори е прилично ладен?

Сето ова е придружено со големо извинување за обврските дома или на работа.

Loading...

Тој ја мерка секоја жена

Жената исто така сака да гледа убава и згодна жена, но ако имате маж покрај вас кој не може а да не ја погледне скоро секоја жена, имате проблеми.

Неговиот поглед е насочен кон сите жени околу него и тој нема да се двоуми да ги погледне без разлика што сте до него.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *