Змија се проголта самата себе (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Змија од Австралија се обиде да ја отфрли својата стара кожа, но се крена на лошо.

Loading...

Во видеото кое е постирано на социјланите мрежи од страна на Центарот за змии во кој таа живее, изгледа како да се обидува да се изеде самата себе, но таа само прогрешила и не можела да се ослободи.

По три часови мачење нашла мала дупка во старата кожа и така се спасила.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *