Змија од 300 килограми извлечена од езеро? (видео)

Сподели со своите пријатели

Извештаите кои стигаат велат дека ова е снимка од змија од 30 метри и 300 килограми која е пронајдена во близина на езеро во Северна Каролина и наводно е извадена од езеро од страна на група работници.

Тогаш започнале да се прашуваат дали оваа змија е одговорна за исчезнувањето на луѓето во овој крај.

Но, еден јутрјубер кој го гледал видеото, започнал да ги открива дупките во приказната. Мерките на змијата и фотографијата не се во согласност за почеток. Обележјата на змијата исто така се под знак прашалник. Тој открил дека фотографијата е направена и е реална, но приказната не сосема. Тоа било огромно езеро, но не како што се тврди. навистина змијата ја пронашла група работници, но не во Северна Каролина, туку во Индонезија.

Она што се случило е дека работниците случајно го повредиле оваа суштество додека рушеле дрво. Тогаш змијата решиле да ја спасат од маки и да ја закопаат, па така настанала оваа фотографија.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.