ЗИМСКИ ФЕНОМЕН: Син снег во Русија (фото+видео)

Сподели со своите пријатели

Руската служба за надзор на природата во Северозападниот федерален округ ги разгледува причините поради кои дојде до појава на син снег во еден двор во Санкт Петербург.

Околу една куќа која треба да биде срушена има син отсјај. Експертите земале примероци за да отријат која е супстанцата која го обоила снегот.

Loading...

Повод за проверката е жалба на локалното население на синиот снег кој го прекрил Аптекарскиот булевар и територијата околу него.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.