Жежок ден со температура до 37 степени

Сподели со своите пријатели

Сончево време, речиси без ветер се очекува во четврток. Ќе биде малку потопло во однос на среда.

Loading...

Највисоката дневна температура ќе има вредности околу 34°С во северниот крај, а во југозападниот регион околу 32°С. На југоисток ќе биде најтопло, а температурата ќе има вредност од 35°С до 37°С

УВ индекс: 9


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.