Жешка и полугола Памела Дејвид во реклама за фарба (видео)

Сподели со своите пријатели

Дека голите жени продаваат секаков тип на производ е познато не само на маркетинг агенциите, туку и на обичните луѓе во светот. Но, еве уште една клише реклама каде сексизмот доминира преку разголена девојка по име Памела Дејвид која нуди фарба како производ.

Но, како и да е мора да се согласите дека поголемиот дел од мажите со задоволство би ја купиле.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.