Женски фризури за под зимска капа (видео)

Сподели со своите пријатели

Јасно ви е дека доколку саката капата да ви ја штити главата, тогаш можете да се збогувате од голем број фризури.

Висок реп и пунѓа не се во игра, ниту дефинирани локни – се тоа под капата ќе се упропасти. Сепак и натаму постојат варијанти кои ќе ви овозможат да имате и фризура и топлина.

Наместо да се нервирате што косата не сака да ве слуша, зошто не пробате како ви стои капа или шубара и со самото тоа да внесете доза на зимски изглед во своето свакодневие.

Во видеото погледнете кои тоа фризури ќе ви го освежат зимскиот стајлинг со капа.