Женската мода во филмовите низ изминатите 100 години (видео)

Сподели со своите пријатели

Еден стилист и моден дизајнер има кажано дека да не биле жените не би постоела ни модата и тука на некој начин бил во право, не затоа што мажите не следат мода, туку едноставно има толку многу работи кои можат да бидат креирани за жената и да изгледаат некои убаво некои помалку убаво.

Ова видео е интересен видео приказ на тоа како се менувала женската мода во изминатите 100 години кога во прашање е филмското платно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.