Жената го шокирала кога му предложила да учествуваат во „размена на мажи“, а потоа тотално го полудела

Сподели со своите пријатели

Еден Британец се шокирал кога неговата сопруга одеднаш предложила да имаат секс со друга двојка.

Loading...

„Јас сум 38, а таа 35, заедно сме повеќе од една деценија, а во брак сме 7 години и имаме седумгодишен син. До неодамна мислев дека имаме добар сексуален живот и среќен брак “, вели тој.

„Но, работите се сменија пред шест месеци, а тогаш забележав дека таа постојано разговараше и разменуваше пораки со нејзината колешка. Ми објасни дека двајцата станале блиски пријатели и дека би сакала да ги поканиме пријателката и нејзиниот сопруг на вечера со нас, кога ќе заврши карантинот “, наведува мажот.

 

 

„Секако, со задоволство се согласив. Сепак, пред некоја вечер додека лежевме во кревет, таа ми рече дека многу и се допаѓа нејзината пријателка и дека би сакала да има секс со неа, секако, ако се согласам “, вели Англичанецот и продолжува:

„И тогаш имаше уште еден шок, нивната идеја беше таа вечера да биде вовед во„ размената на жени “, а сопругот на нејзината пријателка веќе се согласи“.

Loading...

„Како да не беше доволно, таа јасно ме исфрли од колосек кога ми објасни дека секогаш сакала секс со други луѓе, но дека не сакала да ми го каже тоа затоа што досега не сретнала никого кој бил доволно привлечен за неа. Таа исто така призна дека го криеше сето ова од мене, поради предрасудите на околината “, искрен е Британецот.

 

 

„Се чувствувам повреден и предаден.“ Сето ова го крие од мене со години. Се чувствувам како да не сум доволен за неа, и дека никогаш не сум бил доволен “, очаен е мажот.

„Не сакам да спијам со никој друг освен со сопругата. И, секако, не сакам секс со друга жена или маж. Но, се плашам дека ако кажам не, тоа ќе доведе до распад на нашиот брак. Не треба да заборавиме дека мора да се грижиме и за детето “, заклучи тој.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *