Жената го изневерила со најдобриот пријател, следел голем шок откако се соочил со неа

Сподели со своите пријатели

Комбинацијата на прељуба, уцена и лага го сменил животот на еден Британец.

Loading...

– Само што дознав дека јас и мојот најдобар пријател ја „делиме“ мојата сопруга. Мојот живот е уморен и не знам чие предавство е поголемо, нејзиното или неговото – ја започнува својата приказна.

– Мојата сопруга има 38, а јас 42, како и најдобриот пријател, која во моментов е „соло“. Отсекогаш нè поврзувале многу работи, од љубовта кон возењето велосипед до заедничкото излегување. Открив дека нивната афера трае веќе три години – изјавува човекот и продолжува:

 

 

– Случајно ги открив и да не се случеше тоа, кој знае уште колку ќе се видуваа зад мојот грб. Отидов на прошетка и го забележав автомобилот на мојот пријател. Се приближив и почнав да му се јавувам, а она што го видов ме уништи!

– Мојата сопруга и тој беа во средина на жестока акција и не можев да им верувам на моите очи. Вечерта чекав децата да си легнат и се соочив со неа. Наместо да се покае, таа ми одговори ладно: Што, дали навистина мислеше дека си единствениот во оваа куќа што смее да „шврља“? – објаснува Англичанецот.

Loading...

– Наводно, мојот пријател и рекол дека ја изневерив на ергенска забава и таа тврди дека од одмазда започнала афера со мојот пријател. Таа вели дека наскоро се покајала и сакала да престане, но тој се заканил дека ќе ми каже сè, па аферата продолжила – наведува тој.

 

 

– За жал, вистина е дека и бев неверен. На ергенска забава во Берлин, пиев многу и завршив во соба со непозната секси жена. Следното утро, кога едвај ја одвлечкав до хотелот, беше очигледно што направив. Сепак, никогаш не помислував дека мојот најдобар пријател ќе го искористи тоа за да започне афера со мојата сопруга – искрен е човек.

– Тоа се случи само еднаш, и воопшто не личи на мене. Сакам да им простам на двајцата, но не знам како да го направам тоа – заклучил Британецот.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *