Жена тврди дека се чувствува како кобила и сака да има копита (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Трансродовата жена по име Карен, која се чувствува како коњ, сака да ѝ се вградат копита за атмосферата да биде целосна и да се задоволат нејзините психофизички афинитети.

Loading...

Таа живее во Франција и стана позната преку платформата ТикТок, но нејзината историја датира од 2015 година, кога беше објавен документарниот филм „Being a Horse“.

Таму можете да видите неколку луѓе собрани на едно место, каде што се однесуваат како коњи во натпревар наречен „Пони игра“ во кој Карен и другите учесници одат на сите четири, ставаат седла на грбот, па дури и влечат кочии.

Целта на овој документарец е да се изврши притисок врз француската влада да ги покрие сите трошоци за естетската хирургија за трансформација во коњи, која вклучува вградување на копита во коските на стапалата.

Карен во документарецот рекла дека сака да живее како коњ и дека е опседната со таа идеја од својата седма година.

Карен, инаку трансродова личност, вели дека прво го платила третманот за промена на физиономијата, а потоа отишла на операција.

Сака да носи долга опашка која оди од половината и сака да стави копита на нозете.

Таа сака француската влада да плати за нејзината операција, а доколку тоа не се случи, таа е подготвена да оди на суд бидејќи се чувствува дискриминирана.

Loading...